Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration Fulbergarn


Trollfar

Älska på håll
som ett troll
som bara vill ha mer
älskar tar och ger
viftar med trollsvansen
i den glada dansen.
Trollmor hon hänger me
fast trollfar är full och sne
så var det med de.




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-12-11 22:47



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Låter som en dans i rusets tecken.
2018-12-12

  Fulbergarn
ha ha
du är allt... :)
2018-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP