Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är en vit liten skit

Jag är en vit liten skit
som skapat allt elände på vår jord
men jag har kraft styrka och mod




Bunden vers (Haiku) av Kungskobran VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-12-11 22:56



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Att skapa elände slår tillbaka mot en själv!
2018-12-12

    Sefarge VIP
Ying o Yang
Behövs med
Och mot var
-ann.
2018-12-11

  Fulbergarn
I bland skapar den vite skiten
nånting bra
och då blir alla och ja
så väldigt väldigt gla

2018-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP