Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Processen att börja tro


Ögat

Ögat

Så ovetande osedd såg du mej.
Nu växer mitt synliga jag och mitt seende.
Gud, ge mej kraft att inte blunda.




Fri vers av INGEGERD BLOMQVIST
Läst 119 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-12 17:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

INGEGERD BLOMQVIST