Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Avlyssnad dialog mellan två fjortisar på bussen.


NAPOLEONBAKELSER

Aset kalla´ me´ fetto på fiket i går.
När ja´ hörde´re, asså, å maj gadd!
Jeeesus, va´förbannad ja´ blev!
Å´ ja´ ba´
sa´ åt ´na att dra nå´nstans
typ till Kiruna eller, va´hetter´e, Jokkmokk, liksom, typ.
Shit! asså.

Men nu, va´hetter´e, ska ja´till stan igen,asså
å´ shoppa, typ.
Ska ´ru mä´å´fika, liksom
på, va´hetter é "Nya Fike´", typ?
Dom har sjukt goa, va´ hetter´e,
"Napoleonbakelser"!

Ja´ åt ju en så´n igår, liksom,
men aset åt två!
Superäcklo!
Å´ ja´ ba´ höll på spy när jag såg ´na.
Jävla fetto!
typ.





Övriga genrer (Drama/Dialog) av Ulf Carlsson VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-13 18:03



Bookmark and Share


  Fulbergarn
ha ha!
Ja visst är dom gulliga!
2018-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP