Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hinner du se träden utanför rutan? Stopp-stanna-andas


Nöd-IN-gång

 

Om du

inte går

inom dig

så går du

utom dig

då går du

bort från dig

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kärlek

 

AiA Maria den fria




Övriga genrer (Aforism) av AiA Maria den fria
Läst 237 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-12-15 19:27



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Just så är det!
2018-12-18

  Åse Tropp VIP
Härliga ord!
2018-12-17

  Chawa VIP
Tänkvärt om att hitta sanningen - det eviga självet...
2018-12-17

    ej medlem längre
Så sant.
2018-12-17

  Marita Ohlquist VIP
Utomordentligt bra formulerat!
2018-12-16

    Elisabeth Nilsson VIP
Bra formulerat! Genom skrivandet har jag vågat öppna minnets alla grindar och våga se mig själv och förstå.
2018-12-16

  Kungskobran VIP
Det går om det går
annars går det inte

Fint formulerat av dig,
navelskådning kallas väl det om man tittar för djupt inom sig själv
2018-12-16

  Fulbergarn
Hm, det låter riktigt,
2018-12-16

  bumerang

Viktig INsikt.
Viktigt med INsikt
2018-12-15

  Larz Gustafsson VIP
Inte alls.
Den som lär känna Jesus lär känna sig själv.
Det så typiskt new age att vi ska rota inom oss och fastna där.
2018-12-15
  > Nästa text
< Föregående

AiA Maria den fria
AiA Maria den fria