Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till J.


*** Ett ***

 



Du


mitt jag


i tystnad


talar kärleken


andäktig enhet


 


 


 


Tack!


AiA Maria den fria




Fri vers (Fri form) av AiA Maria den fria
Läst 307 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2022-06-02 10:24



Bookmark and Share


  Sparvögat VIP
Vackra är orden…
2022-06-16

  Eva Langrath VIP
Fin rytmisk dikt.
2022-06-10

  Kajan VIP
Rytmisk, mångtydig, och alldeles underbar.
2022-06-08

  BenGust VIP
Allt talar för
inte emot.
Allt sammanfaller
till en andäktighet
av samtycke.
2022-06-04

  Blomma-Stjärna VIP
kärlek
2022-06-03

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text om ordlös kommunikation.
2022-06-03

  Peter G VIP

det finns en känsla av stillhet i denna kontemplativa dikt och jag tänker att här finns en ordlös kommunikation som ger kärleken plats att flöda fritt!


2022-06-02

  Susen VIP
Med få rader fångar du ett stort innehåll. Fint
2022-06-02
  > Nästa text
< Föregående

AiA Maria den fria
AiA Maria den fria