Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

~~~ SMAK-FULL-HET… haiku

 



Honungssöta läppar


 


Saltstänk och morgonrodnad


 


Sammansmälta två


 


 


 


 


 


 


 


 


 


Tack!


 


AiA Maria den fria




Bunden vers (Haiku) av AiA Maria den fria
Läst 222 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2022-08-03 07:32



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
laddad av sommar och erotik!
2022-08-04

    Music mind VIP
Det låter mysigt.
2022-08-03

  BenGust VIP
Strandsymbios.
2022-08-03
  > Nästa text
< Föregående

AiA Maria den fria
AiA Maria den fria