Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Texten skrev för ungefär arton månader sedan eller så. Men den känns så aktuell, även här och nu. Tänkte att den kan få publiceras nu, istället för att ligga till sig i utkast ännu en tid. Även om du kan vara av en egen åsik


Proto typ





Jag är älskad av minst ett dussin personer
och det utan att göra något särskilt.

Jag menar, utan att anstränga mig speciellt
eller ha högar med pengar, ett stort

hus att bo i eller ens en stab med tjänstefolk.
Jag bara finna och det verkar som om

andra gillar mig för det. Det är inte så att jag
smörar för dig. Jag står i kö stundom,

för att kunna nå fram till kassan och betala.
Då händer det ibland att någon stressad

person, vars taxi nog står och tickar pengar.
Den personen älskar mig, det är en väl av

anledningarna till att stå så nära mig.
Men trots att det fint att vara just sådär omtyckt,

måste han verkligen visa sin kärlek
så tydligt? Det känns ju bara så just som pinsamt.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-13 18:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP