Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Farmors ljusstake, tredje advent


Fåfänglighet


Allt är fåfängligt
står det i Predikaren
men något finns kvar

Det är Kärleken, evig
den ska överleva oss




Bunden vers (Tanka) av Eva Helene VIP
Läst 461 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2018-12-16 15:39



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Å, så vackert!
2019-01-02

  Monika A Mirsch VIP
Tack för denna värmande och stämningsfulla juletanka!
Sköna helgdagar önskar jag dig och din familj!
2018-12-20

  ResenärGenomLivet VIP
Detta var en viktig påminnelse för oss alla...mycket bra...
2018-12-18

  Lars Hedlin
En mycket bra text!
2018-12-18

  Ewa-Britt Nilson VIP
Budskap som ger
hur livet sig ter
bara ett:
I det hänga
med mer, även om
det inte alltid
emot en ler...
Men mycket gott
då och då ju sker...
2018-12-17

  Anya VIP
Jaa kärleken ska överleva. Fint. Gillar farmors ljusstake till.
2018-12-17

  Chawa VIP
Ljusskimrande mjukt och omfamnande landar dina insiktsfulla kärleksord i mitt hjärta. Tack!
2018-12-17

  AiA Maria den fria
Tack för delade ord av vikt

Kärleken är livets själ
2018-12-16

  ULJO
Kärlek är till för dem som kan ge och ta emot.
2018-12-16

  Larz Gustafsson VIP
Varifrån kommer den?
Sannerligen inte från människorna.
2018-12-16

  Marita Ohlquist VIP
Ljusstaken är en underbar släktklenod som lyser i mörkret!
2018-12-16

    ej medlem längre
Fint minne efter farmor!
2018-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP