Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Koldioxidfrälset

Koldioxid är vårt liv
mötena är många
och oändligt långa
Jordens undergång är nära
för våra nära och kära
Politikerna och profitörerna hakar på
Journalisterna likaså.
Många priser och skatter att höja
låt oss inte dröja.




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-12-17 12:27



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Bra skrivet, något vi verkligen behöver tänka på. Tyvärr är elbil inget alternativ när fyraåringar jobbar som slavar i Kongo för att vi ska köra sådana istället.
2018-12-18

  Fulbergarn
Jag älskar att åka bil, vill köpa elbil, men undrar är det verkligen bättre med tanke på alla bilbatterier
2018-12-17

  Öknens Ros VIP
I Kina är läget katastrofalt, bilderna därifrån är skrämmande.
2018-12-17

  Birk Andersson
nollsummespel -
cyklaren andas ut
och in
bilens avgaser
2018-12-17

  Anya VIP
Känner klimatångest när jag läser. Jaa vad ska vi egentligen göra?
2018-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP