Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Möte

I hjärtat jag gråter,
munnen den ler.
Hjärtat förlåter,
vad munnen inte medger.

Ögat blir vått,
munnen den ler.
Ögat gläds för det som det fått,
medan munnen vill ha mer.

Själen smärtan försöker fly,
munnen den bara ler.
Själen skriker falskt att sig inte bry,
Munnen inte längre le, sidorna följer tårarna ner.




Fri vers av JanneD VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-17 17:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JanneD
JanneD VIP