Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gåtan

Vill få dig ur balans
Är utan vett och sans
En gåta utan svar
Som vill ta allt det du har
Men du vill inte alls
Dansa med i denna vals
Står där bara still
Och går sen dit du vill




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-12-18 09:00



Bookmark and Share


  Whero
Bra fångat.
2018-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP