Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vet din tystnad

den är samma som min

vi tystnar inåt nu

tills tiden går lite fram

då kommer vi sträcka ut våra händer 

då kommer våra blickar mötas

och våra munnar öppnas

men det är sedan

inte nu




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-12-26 04:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP