Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SÅ HEJ ALLA NI SOM LJUGER

 

LÖGNEN SÄTTER INGEN FRI
ENDAST SANNINGEN
LÖGNEN BARA FÄLLER OCH BINDER
DU TROR DU ÄR FÅGELFRI
MEN, MIN KÄRA VÄN
DU FINNS BAKOM MURAR AV HINDER

 

SÅ HEJ ALLA NI SOM LJUGER MIG FULL
NÄR NI SÄGER ATT DET INTE ÄR SÅ FARLIGT
HEJ ALLA NI SOM HELST AV ALLT FLYR
FRÅN DET DÄR SOM NI SER SOM OFÖRKLARLIGT

 

SÄG MIG VEM DU UMGÅS MED
SÅ VET JAG VEM DU ÄR
SJÄLV HAR JAG FLIRTAT MED FARAN
DEN DU FOKUSERAR PÅ
ÄR DEN SOM DU HAR KÄR
FEL FOKUS FÖR DIG TILL SNARAN

 

DAGBOKEN ÄR KRYPTISK OCH
DEN SÄGER INTE ALLT
BILDEN ÄR STÖRRE ÄN SKRIFTEN
EN APOKALYPTISK MAN
SER ALLT I NY GESTALT
RESER SIG UR TRÄLDOMSGRIFTEN

 

LARZ GUSTAFSSON 19/12 2018

https://www.youtube.com/watch?v=rtL01Vwp41s

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 340 gånger
Publicerad 2018-12-19 19:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP