Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


HÅLL MED ELLER HÅLL KÄFTEN!

NU ÄR DET JAG MOT HELA VÄRLDEN
JAG MÅLAR IN MIG I ETT HÖRN
JAG SITTER HÄR OCH SLIPAR SVÄRDEN
MEN BORDE LYFTA SOM EN ÖRN
NU ÄR JAG TRÖTT PÅ ALLA ”BORDE”
INNERLIGT TRÖTT PÅ ALLA KRAV
JAG SOM DOCK VANDRAT MED DEN SMORDE
OCH SIMMAT RUNT I NÅDENS HAV

 

HÄR KOMMER HJÄRTATS TYSTA LÄNGTAN
HÄR KOMMER STJÄRNORNAS MUSIK
BESVIKELSE OCH DUM FÖRVÄNTAN
STÄNDIGT ETT LIV INFÖR PUBLIK
HÄR FINNS DET INGET KVAR ATT HÄMTA
BARA EN SPILLRA ALLT FÖR SKÖR
SOM FAKTISKT BARA ORKAR VÄNTA
SOM INTE ÄR DET SOM HAN GÖR


NU ÄR DET JAG MOT HELA VÄRLDEN
OCH TROTSET BLIR EN NJUTNING DÅ
VEM BYTER LYSRÖR HÄR I HÄRDEN?
JAG ÄR FÖR SVAG FÖR ATT RÅ PÅ
DET MINSTA MOTSTÅND SOM SIG RESER
MOT DENNA FRAMFART, TRÖTT OCH TUNG
JAG ÄR EN SKUGGA AV DET FORNA
OCH VÄLDIGT GAMMAL, INTE UNG

LARZ GUSTAFSSON 20/12 2018




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 221 gånger
Publicerad 2018-12-20 18:41



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Åldern är ett ok
men man är gammal och klok
Ungdomen brötar på
men ofta det illa kan gå
men vänder dom sig till dej
nej....
de kloka orden du ger
räknas inte mer

Fint skrivet av dig

2018-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP