Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


BACKA LÄNGST!

STÄLL INGA KRAV
DÅ GÅR SKUTAN I KVAV
STÄLL INGA KRAV
FÖR JAG ÄR INGEN SLAV
GÅ HÄRIFRÅN
JAG ÄR INTE DIN SON
SÄNKER NIVÅN
SÄTTER STICKAN TILL PLÅN

 

ALLT DETTA SNACK
KOMMER SOM EN ATTACK
CURAREPIL
ÄR EN INPISKAD STIL
JAG VILL DISTANS
GÅ NÅN HELT ANNANSTANS
STÄLL INGA KRAV
FÖR DÅ DROPPAR JAG AV


LARZ GUSTAFSSON 20/12 2018

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 235 gånger
Publicerad 2018-12-20 19:27



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Håller med dej
kraven tar kål på mej
2018-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP