Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FAVORITTEMAT

JAG PASSAR INTE IN DÄRUTE
MEN MÅSTE ÄNDÅ DIT
ETT SVALG BEFÄSTES OCH DET VÄXER
DET VÄXER BIT FÖR BIT
JAG ÄR FÖR EXKLUSIV FÖR MOBBEN
OCH MYCKET FÖR NERVÖS
VAR FÅR JAG NÅD ATT VILA UPP MIG
TILLS JAG KAN SLÄPPAS LÖS?

 

VILL INTE SÄTTA MIG PÅ FLYGPLAN
HAR HELLER INTE RÅD
ALLT JAG KAN GÖRA ÄR ATT VILA
OCH LYDA WIKLUNDS RÅD
EN DEL FÖRSÖKER VIFTA BORT DET
DET DÄR SOM FRODAS, GROR
JAG UPPMANAR ER NU I KORTHET:
EN MIL I MINA SKOR!

LARZ GUSTAFSSON 20/12 2018

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 404 gånger
Publicerad 2018-12-20 21:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP