Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEN DUMME FÖRVALTAREN

 

KAN MAN DÖ AV FÖRSTRÖELSE
AV ANDLIG NÄRINGSBRIST?
OCH FÖRGÅS AV FÖRTÖRNELSE
NÄR ALLTING BLIR FÖR TRIST?
ÄR DET DÅ SJÄLVFÖRTÖRELSE
OCH ÄR DET ANSVARSLÖST?
ATT FÖRNIMMA EN RÖRELSE
ÄR NOG SÅ SERIÖST

 

FRÄTS MAN SÖNDER AV NJUTNINGEN
OCH AV SIN EGOISM?
SNART NÅR VI FRAM TILL AVSLUTNINGEN
OCH INGEN ESKAPISM
KAN RÄDDA OSS FRÅN BASUNERNA
FRÅN VEER SOM SKA GÅ
FRAM ÖVER LÄNEN, KOMMUNERNA
OCH NEW YORK LIKASÅ

 

LARZ GUSTAFSSON  21/12 2018





Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 186 gånger
Publicerad 2018-12-21 22:58



Bookmark and Share


  Åse Tropp VIP
Du har en poäng i det du skriver!
2018-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP