Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag hatar utopier.


LUFT TILL SLOTTET

ögonen får aldrig nog

tungan tänder eld på skog

hatet gror i varje vrå

avundsjukan likaså

 

men man ska ro i land med allt

fast båten inte håller måttet

och aldrig vill man göra halt

man lägger mera luft till slottet

 

 

illfundigt är uppsåtet

det har ingen hjärna sett

men i det fördolda ser

Herren, som till oss steg ner

 

lazerblicken bränner ner

allt som högfärdsblickar ser

kvar blir rester av ett torn

ynka spillror, grus och korn

 

 

LARZ GUSTAFSSON 22/12 2018




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 161 gånger
Publicerad 2018-12-22 15:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP