Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FOTO: TONY "THUNDERS" ERIKSSON, THUNDERSBERG.


VÄNDER MOT LJUS

det vänder mot ljus

hur än det ser ut

det vänder mot ljus

och allt har ett slut

allt glider förbi

så mycket är strunt

det lämnar jag och

behåller allt sunt

 

det vänder mot ljus

så sakteliga

en fast punkt i det

föränderliga

det kommer en vår

den kommer igen

den kommer och går

som avlösningen

 

 

LARZ GUSTAFSSON  22/12 2018




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 339 gånger
Publicerad 2018-12-22 15:42



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Äntligen äntligen går vi mot ljusare tider,
fint skaldat av dig
2018-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP