Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänsterelementet och det vänstra elementet

Vänsterelementet & det vänstra elementet

- Älskling... det är något fel på det vänstra elementet.
- Nej då mitt lilla pull... det är bara vänsterelementet som har skruvat av det.
- Varför har hon gjort så?
- Hon vill till varje pris och utan kompromisser lida lika mycket som de fattigaste ute i världen. Dom som ligger och fryser om nätterna, och hon vill också att Vi ska få känna på...
- Hon är för behjärtansvärd din kära systerdotter... trots allt.....
- Ja, men lik förbannat ett urspårat jävla vänsterelement som vill införa Stalinkommunism i Sverige!!
- När vi en KOMMUNIST vid vår barm??? Vad är det för fel på att vara lite rik, och ha gjort rätt för sej, och äga hyfs och folkvett??
- Jag går ner och slänger i lite ved i pannan... Det är 24 minus ute.
- Var är vår stackars lilla vän?
- Ja... hon är väl på nåt förbannat KPMLr-möte nånstans, med sina lika hjärntvättade kompisar, vad vet jag, och knark, fritt sex, fy faan.
- Ska vi försöka få in henne på något slags Hem Börje??
- Nej, hon ska växa ifrån skiten, och bo här, och jag ska jävlarimej få fason påna... Jävla unge, gå och bli allt möjligt konstigt.......
***********************************************




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 145 gånger
Publicerad 2018-12-22 19:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP