Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


TILL MINNE AV JIM JONES

GENOM SYNDEN ÄR MAN OND
MEN INGEN ÄR ETT MONSTER
ALLA KAN DRESSERAS TILL
ATT GÖRA VISSA KONSTER
TROR MAN PÅ DEN PSYKOSOCIALA
KOSMETIKEN
LÄR MAN SOM EN ÄRLIG SJÄL
MED TIDEN BLI BESVIKEN

LARZ GUSTAFSSON 23/12 2018




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 196 gånger
Publicerad 2018-12-23 13:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP