Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Larz Gustafsson predikar i en underbar splittrarsekt i Norge.


SEKTERNA SOM SPLITTRAR

jag tackar Gud

för sekterna som splittrar

när babelsväldets

enhetskyrka glittrar!

jag tackar Gud

för fundamentalister

trots alla våra

svagheter och brister

jag tackar Gud

för de som revolterar

mot påvestolen

och som protesterar

jag tackar Gud 

för sekterna som splittrar!

som ljuv musik

som fåglarna som kvittrar!

 

 

LARZ GUSTAFSSON 181223

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 168 gånger
Publicerad 2018-12-23 18:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"Sekter som splittrar" anses alltid som något farligt. Men det brukar vara mera sanningsenligt om man tänker tvärtemot folkopinionen.
2018-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP