Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkret före gryningen


Snart är det julafton
snart är det morgonen
den första dagen och
sedan är det kväll
Snart är det juldagen
snart är det morgonen
den andra dagen
sedan är det kväll igen
Snart är det annandagen
det är snart morgonen
den tredje dagen
då väntar ljuset på dig
två dagar kanske tre
och det finns en stav
det finns en krycka
och jag säger dig detta
Det ska gå det ska gå




Fri vers av Annie b'larsson VIP
Läst 370 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-12-23 19:53



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Alltså, staven och kryckan finns här och nu, det är därför det går. Annars hade det inte gått. Tack & God Jul önskar Annie och alla hennes vänner!
2018-12-24

  StinaJ VIP
Julen så som den kan upplevas med allt vad det innebär, men det finns ett ljus där framme och en stav och en krycka. Det känns hoppfullt.
God Jul och kram

2018-12-24

  Peter Stjerngrim VIP
Sänder en skrivarvarmt vänlig Julkram till dig, min vän!
2018-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Annie b'larsson
Annie b'larsson VIP