Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


RED PÅ EN VÅG

jag red på en våg

som var röd, gul och blå

vart den bar mig

förstod  jag inte då

en cowboy var död

gamen åt av hans lik

men jag sköljdes bort av

en våg av musik

 

du red på en våg

den var bubbelgumsskär

då bodde vi där

och nu bor båda här

men inte tillsammans

för inget tog slut

förutom att vågorna

ebbade ut

 

 

LARZ GUSTAFSSON 23/12 2018

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 163 gånger
Publicerad 2018-12-23 20:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP