Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


GENERALANGREPP

står redo för ett generalangrepp

på ert avguderi

ja, ett verbalt men giftigt bombnedsläpp

ett farligt fyrverkeri

en gnista tänder ju en präriebrand

och du har hört det förut

det flyger bombplan över disneyland

och snart tar sagorna slut

 

LARZ GUSTAFSSON 23/12 2018




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 143 gånger
Publicerad 2018-12-23 21:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP