Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Micke Rosqvist


STEVE JONES

 

STEVE JONES ÄR MITT RESSÄLLSKAP
UNDER DESSA KALLA DAGAR
STEVE JONES ÄR MITT LÄSSÄLLSKAP
ÄNDÅ GNÄLLER JAG OCH KLAGAR
FÖR DET HÄR ÄR JU INGEN TID
SOM BEDÅRAR OCH BEDAGAR
STEVE JONES ÄR MITT LÄSSÄLLSKAP
VI HAR LIKA STORA MAGAR

 

EN BOK ATT SE FRAM EMOT
EN JAG LÄSER NÄR JAG ÄTER
OCH NÄR JAG HAR LAGT MIG NED
NÄR URINLÄCKAGET VÄTER
EN HJÄLTE FRÅN SVUNNEN TID
FAST VI INTE HADE HJÄLTAR
MEN INGET ATT STANNA VID
JAG BOR INTE HÄR – JAG TÄLTAR

 

TRE VERSIONER AV SAMMA SAK
MATLOCK, JONES OCH JOHNNY ROTTEN
DET SOM KOM SOM EN SPARK DÄR BAK
MOT ELITEN SOM SATT PÅ POTTEN
DET ÄR STEVES TUR ATT TA SIG TON
OCH DET GÖR HAN MED DEN ÄRAN
FASTÄN SPRÅKET ÄR RÅTT IBLAND
HAR HAN VILLFARIT MIN BEGÄRAN

LARZ GUSTAFSSON 24/12 2018

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 168 gånger
Publicerad 2018-12-24 17:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP