Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djupet

jag vet inte ens

om den äldsta stjärnan 

kan fånga djupet

av min kärlek till dig 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-12-25 22:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP