Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En av dig

Om du inte förstår vad jag menar
gör det inget,
för jag förstår

och jag är en av dig




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 129 gånger
Publicerad 2018-12-26 10:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP