Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


MAN KÄMPAR FÖR ATT KOMMA ÅT MIG

man kämpar för att komma åt mig

men misslyckas så kapitalt

jag tycker att det är rätt åt dig

du anser att det är egalt

jag skönjer klibbiga tentakler

och barnaårens kardborrar

man kämpar för att komma åt mig

men jag är nog allt för bisarr

 

LARZ GUSTAFSSON  26/12 2018

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 285 gånger
Publicerad 2018-12-26 16:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP