Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


KLYSCHOR, KLICHÉER OCH FLOSKLER

det talas så mycket om kärlek

det skrivs om den likaså

det mesta är bara klichéer

ett svävande i det blå

man svamlar och önsketänker

flyr in i en dröm man har

det mesta är floskler och klyschor

när det spricker finns inget kvar

 

LARZ GUSTAFSSON 26/12 2018




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 342 gånger
Publicerad 2018-12-26 16:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så sant! Den riktiga kärleken kommer ovan ifrån, från Gud som ÄR kärlek!
2018-12-26

  Kungskobran VIP
Sant.
2018-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP