Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FOTO: TONY "THUNDERS" ERIKSSON


LÖJLIGA FAMILJEN

så snart man har en åsikt

är man bitter

en del vill bara höra

fågelkvitter

de imbecilla flyr från

verkligheten

och fastnar sen i

dokusåpasmeten

 

en del vill leka

intellektuella

en del vill aldrig fria

bara fälla

här finns det fåntrattar

av alla sorter

som borde hämtas upp

av fåntransporter

 

LARZ GUSTAFSSON  26/12 2018




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 241 gånger
Publicerad 2018-12-26 19:05



Bookmark and Share


  Fulbergarn
ha ha, snyggt rimmat !
2018-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP