Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Intensitet kan ta sig så olika uttryck. Ibland kunde jag ha berättat för dig eller i alla fall någon, om en upplevelse eller någon annan själs som avlastade förtroende. Men upplevelser framstår som just egna och förtroende förvaltas för evig tid.


Ambivalent älskogs lek?








Du klamrade dig fast vid mig,
rev mig såväl mental som fysiskt,
skrek åt mig att sluta,
skrek åt mig att börja

Du bad mig trängas med dig,
jag bad dig hålla om mig,
du trängde in i min själ
och jag trängde in i din

Som desperat kysste du mig,
likt en drunknande åt jag dig,
du bekände mina tårar
och din glädje närvarade mig hjärtligt




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 316 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-12-27 07:22



Bookmark and Share


  danne //
Ja det är en lek som är helt omtumlande, hårt i sig kär - lek - en, ordet är stelt och kantigt men innehåller så mycket med värme och närhet.
En viktig beståndsdel i våra liv!

God fortsättning mitt kära smygande lo kattdjur, älskar dina ord
Danne
2018-12-27
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP