Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett hejdå är inte alltid ett slut

Ett avslut av en relation är något vi alla måste genomgå,
när döden eller hjärtat längtar någon annan.
När man lärt sig att se positivt på livet är ett hejdå inte alltid slutet,
kanske hejdå för en stund eller en chans att återhämta sig inför nästa.
Att lära sig se det positiva i livet är en kamp i sej, men det går.
Jag har länge sett bara svart, men hon fick mig att öppna ögonen och se ljuset.
Hon var räddningen och nu slutet, lösningen och övergången till något bättre.
Ett hejdå. En spark i baken. Vända sig i rätt riktning. Fortsätta framåt.
Finns alltid något bättre när det är slut.




Övriga genrer av Daniel Rydin
Läst 155 gånger
Publicerad 2018-12-27 20:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daniel Rydin
Daniel Rydin