Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värmen, inte direkt igår.

Minns du känslan, att vara kär.
Minns du känslan, att ha någon.
Beröra eller smeka, puss eller kyss.
Minns du gångerna, ni gjorde såhär.
Jag kommer inte ihåg, var ju inte direkt igår.
Värmen, att få hålla om.
Saknaden, man inte får tröst.
Ensamheten, tär en itu.
För feg, för att gå ut.
Genom texten, få rösten hörd.
Genom texten, så ett frö.
Ge liv, eller låta dö.
Vattna göda, beröra.
Tala till mig, vill höra.
Dina ord, kan ge mod.
Ta sig ut, och bli kär på nytt.




Fri vers av Daniel Rydin
Läst 245 gånger
Publicerad 2017-08-12 22:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daniel Rydin
Daniel Rydin