Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjungande glöd

 

Stillhetens tidlösa stämma sjunger

över havets salta gränslöshet

Gryningens varma glöd

blommar vackert röd

Rosens ogripbara vilda skönhet

öppnar källan till glädjen

som bara

är




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-12-28 00:41



Bookmark and Share


  aol
Underbart fint skaldat,
2019-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP