Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DU SOM NÄSTAN BLEV MIN SYSTER MIDNATT

 

DU SOM NÄSTAN BLEV MIN SYSTER MIDNATT
LEVER I EN ANNAN DIMENSION
REDAN DÅ SÅ SPELADE DU FAKTISKT
I EN ANNAN, HÖGRE DIVISION
DU KAN INTE HÖRA MIG I NATTEN
INTE HELLER NÅGON ANNSTANS
MEN JAG SÅG ETT FOTO HÄROMDAGEN
OCH DET VITTNADE OM ELEGANS

DU SOM NÄSTAN BLEV MIN SYSTER MIDNATT
- DETTA FÅR MAN TOLKA SOM MAN VILL
MEN DEN TOLKNING SOM ÄR DEN KORREKTA
ÄR DET BARA JAG SOM KÄNNER TILL -
FLYDDE HASTIGT FRÅN BEGRAVNINGEN
KANSKE BARA FÖR ATT SLIPPA HÄLSA
DU FÖRSVANN TILL LÄGENHETEN

DU SOM ALDRIG BLEV DEN IGGY SJÖNG OM
ELLER NÅGON SOM JAG SKRIVIT OM
UMGÅS KANSKE ÄN MED GAMLA VÄNNER
MEN JAG BLIR VÄL ALDRIG EN AV DOM
SOMNA SÖTT I NATT TILL JÄRNVÄGSLJUDEN
VAKNA UPP I SLUTET AV ETT ÅR
VÄND DIG TILL DEN ENDE SANNE GUDEN
VAR INTE EN ÅSNA, BLI ETT FÅR!

LARZ GUSTAFSSON 181229

 

https://www.youtube.com/watch?v=pziNcihzyyk

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 251 gånger
Publicerad 2018-12-29 18:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP