Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


JAG BÄR PÅ EN ILSKA

jag bär på en ilska

och kan du tänka dig:

det är så synd om alla

men aldrig synd om mig

jag bär på en vrede

så taggig och tung

den Ende som rår på den

det är Kungarnas Kung

 

jag bär på en ilska

måtte den bli energi!

som  spränger och gnistrar

i den tid vi lever i

jag bär på en vrede

den ska inte sväljas ner

jag ber inte om ursäkt

för visionen jag ser

 

 

LARZ GUSTAFSSON 181229

https://www.youtube.com/watch?v=ObBUejks1X0

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 1039 gånger
Publicerad 2018-12-29 19:00



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"ANGER IS AN ENERGY!" (Johnny "Rotten" Lydon)
2018-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP