Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äta, Sova, Dö

 

- Du spretar för mycket

du måste tona ner dig

var inte så mycket

fokusera

man kan inte göra allt, 

man bör inte höras så mycket

Kultur är väl inget att bry sig om

du förstår väl vad jag menar? 

 

 

 

{Äta, sova, dö}




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-01-05 10:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP