Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina Tankar

Svåra drömmar
Svåra val
Livets gåta
Ge mig svar
Nyfiken som jag är
Inget liv jag har
Så Tänker jag på detta varje dag.




Fri vers (Fri form) av Alvin Vidén
Läst 126 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-30 09:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alvin Vidén