Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

två haikudikter

Livet gömmer sig
under vita snötäcket,
bofinken tröstar







Pianots toner
fyller rummet med klanger,
ändå får jag plats




Bunden vers (Haiku) av evagunilla
Läst 141 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-12-31 14:31



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Jag tycker om tvåan!
2018-12-31
  > Nästa text
< Föregående

evagunilla
evagunilla