Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SISTA STRIDEN DET ÄR - ELLER KAN VARA

vad gör folk en dag som denna

i boxholm, älvkarleby, gränna?

är det bara "fest" som gäller?

eller tingestar som smäller?

vi ska bedja före tolv

grannens tak är vårat golv

 

LARZ GUSTAFSSON nyårsaftonen 2018




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 280 gånger
Publicerad 2018-12-31 15:44



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Underbart!
Ferlin var kung!
Den störste poeten i Sverige - någonsin.

2019-01-01

  Kungskobran VIP
Man dansar däruppe - klarvaket
är huset fast klockan är tolv.
Då slår det mig plötsligt att taket,
mitt tak, är en annans golv.
ur
Barfotabarn
Nils Ferlin
2019-01-01

    ej medlem längre
Smällande och skjutande borde man få nog av ändå med alla våldsbrott, men ingenstans slipper man undan detta midnattens knallande skådespel.
2018-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP