Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanning

 

det ligger en skönhet i sanningen

att ta lärdom av andras förljugenhet 

Det tydliga falskspelet

förvandla den till ett eget val av lycka

att kunna se bort, vända om fram

träng bort alla tårar för glädje

 

”Poor is the man whos pleasure depends

on the persmission of another”

 

Kasta ljus på framtiden 

riv alla brev

hitta ett avslut 

så nära inpå, så nära

drömmen var så nära. 

Sårad bryter vi styrka 

Möter livet i morgonens ljus

morgondagen har mer att ge

för oss alla




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 578 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-01-01 00:26



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Man ska inte vara beroende av omgivningens godkännande. Behövs det, så trotsa den!
Man kan aldrig hålla sig väl med alla om man vill bevara sin integritet.
2019-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP