Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag förlåter dig

jag förlåter dig

min gåva till mig själv

min lyckas framtid nu att vårda.




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-01-01 00:27



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ja, det stämmer. Förlåter man gör man väl mot sig själv. Bumerangeffekten. Sådd och skörd.
2019-01-01

  Peter Stjerngrim VIP
Önskar dig ett alldeles underbart
Gott Nytt År, min vän!
2019-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP