Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ledsen och besviken

nej.

Helt förkrossad

Jag kommer aldrig att förstå

Jag måste bara acceptera.

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 375 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-01-03 00:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP