Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÖGONBLICKET

ÖGONBLICKET.

I ett ögonblick
drunknar vi i varandras ögon
i ett ögonblick står världen still.
I detta ögonblick tänds glöden
som styr oss dit den vill.

Vad skall vi göra
vad skall vi ta oss till
skall vi förneka glöden
och låtsas som vi inte vill
eller leva med den
och uppleva den en gång till?

Ja, livet ställer många frågor
och vi har sällan svar
men vad som än händer
hoppas jag det blir kärlek kvar.




Övriga genrer av Leko
Läst 197 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-01-01 14:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du kan såklart uppleva det en gång till, men då gäller det att släppa till och ta det man vill!
2019-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Leko
Leko