Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det gamla och det nya.

En dikt om den gamla 

medvetandeförmågan, 

flockinstinkter och

förälskelse, 

att leva utifrån och in 

och den nya fria 

att leve inifrån och ut 

med en egen stark identitet 

och verklig Kärlek 

baserad på självinsikt och VISDOM. 




Övriga genrer av Leko
Läst 273 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-05-30 16:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leko
Leko