Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÄNSLOR

KÄNSLOR.

Känslor blir till tankar
tankar blir till ord
uthamrade runt vår Jord.

Men var i våra handlingar
var i våra liv
kan vi visa våra känslor
frigjorda från själviska motiv?




Övriga genrer av Leko
Läst 264 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-01-01 14:41



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra formulerat
2019-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Leko
Leko