Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sprinklade Rosor

Hur märkligt dina springor faller mig ljus
hur märkligt din dag är din väg
min är lidande honungsmåne evig
som sagan fyllde mitt siden flor
som att göra kärlek med kärlek 
som att i min natt bara titta på

när du sover

Regnbågsfjädrar tar mig tid i min skrud
Jag tar smaker från min minnes palett
Salta tårar, söta kyssar, pulserande hjärtan
tillfälle av extrakt och sprinklade rosor
Hänförd är tiden förbi, dessa dagar

....jag vänder blad, det kom inget svar.

Allt i mitt huvud.

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-01-03 00:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP