Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag önskar jag kunde visa dig

Jag önskar jag kunde visa dig
när du är ensam, trött och sliten
att ljuset strålar i ditt inre
och önskar träda fram
så mörkret kan ge vika
och du återfår din glädje,
ditt skratt och din styrka.
Jag önskar jag kunde visa dig.





Övriga genrer av Leko
Läst 309 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-01-02 22:57



Bookmark and Share


  Pilträd
Det gör du <3
2019-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Leko
Leko